| Sh jemi  | Katalogu i kepuzeve | Veshjave e makinave  | Makineri per kepucare | Kontatoni |
 
Botega Erzeni prodhon kepuce per burra ,gra,femije ,sport,e ortopedi.


ENTRA


 

Botega Erzeni realizon veshiet e mbrendshme te makinave motorave barcave etjere.


ENTRA

 


 

Botega Erzeni shet makineri e pjese ne nevojshme per riparimin dhe ndertimin e kepuzarive .

Me funizimin dhe sherbimin e pelqimin me sherbyer podolloget e ortopediket,me makineri e materiale per punen e sherbimin e plantareve ,kepuceve me protesa ortopedike .

Propozojme makina per finituren ,shume funksionin me karte smerilie ,fresa ,lustrini dhe shkelqimin komplet se bashku me thithjen e pluhrave te brendshme .Prese oleodinamike per ngjitjen e shollave e takave .banko pune me thithje pluhrave te inkoporuar per thithjen e eren forte te masticeve te ndryshem.Jane gati te disponuara per qendra pune komplete hapie laboratoresh ose dyqane te ndryshem.

Forme personalizzate ,kemi dhe makina qepse me krah te markes  claes ,me te mirart ne bote ,si prodhues ne gjermani dhe praktikisht te shkelqyera ne qepjen e lemure.

 

Sheshi Qender Shijak - Domi Besnik Tel. 00355 692168527